onsdag 5. august 2009

Treningsleir!

Etter tre uker sommer"ferie" (Cecilies egentreningsprogram kan vel neppe kalles ferie...), var det på'n igjen.

Først med noen dagers dugnadsinnsats som parkeringsvakter på Valle i forbindelse med Norway Cup. Bra jobba alle sammen, vi holdt humøret oppe, selv om enkelte mennesker åpenbart har gått glipp av noe i barndommen, også kalt folkeskikk! Må si jeg er sjokkert over hvordan voksne mennesker kan oppføre seg i forbindelse med en barneturnering. Heldigvis var det mange hyggelige folk også, som satte pris på den innsatsen som ble lagt ned for å kunne arrangere et slikt stort arrangement mest mulig smidig.

Etter noen slitsomme dager på Valle, var det tid for avreise til det store utland. Strømstad var målet for årets treningsleir, og onsdag satte Vålerenga-bussen kursen over mot "søta bror". Det var mange som sperret øynene opp da vi ankom treningsanlegget - hvordan i all verden skulle vi få plass til 8 jenter med bagasje i hver av hyttene? De var nemlig knøttesmå, men plass fikk vi alle mann.

Banene var strøkne, og vi hadde mange gode treninger. Måltidene sto vi selv for, og jentene disket opp med den ene knallretten etter den andre. Kveldene ble tilbragt i klubbhuset ved siden av hyttene, med kortspill, miming og masse latter. Lørdagen tilbragte vi på Spa, og det var mange såre muskler som nøt godt av svømming, boblebad og badstu. Dagen ble avsluttet med en bedre middag ute i Strømstad.

Alt i alt har det vært en flott tur, med gode treninger og sosialt. Vi er blitt bedre kjent med hverandre, og håper at dette skal legge grunnlaget for en strålende høstsesong. Tusen takk til alle som har bidratt til at treningsleiren kunne gjennomføres!
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar