onsdag 5. august 2009

04.08.09 VIF - Kolbotn 2 2-0 (0-0)

Da var det endelig klart for kamp igjen. På besøk på Valle sto et ungt Kolbotn-lag, og vi var fast bestemt i å gjøre en bra kamp etter å ha gjennomført en vellykket treningsleir. På grunn av skader på Marte og Cecilie stilte vi med en nykomponert midtbane for anledningen.

Kampen startet bra fra vår side, vi holdt bra tempo og hadde mange bevegelser og alternativer. I motsetning til tidligere kamper, slet vi denne gang med å få hull på byllen. Utover i omgangen ga vi fra oss initiativet, og slapp Kolbotn mer inn i kampen, selv om ikke de skapte det helt store. De sjansene de fikk, var det ofte vi som ga bort ved å gjøre enkle feil. Vi skapte en del halvsjanser, og noen store sjanser, men måtte for andre gang i år gå målløse av banen til pause.

I pausen ble vi enige om å finne tilbake til den gode åpningen på kampen, og trøkke til litt mer inne i boksen. I andre omgang fortsatte vi å styre kampen, og skapte etter hvert en rekke store sjanser, men det ville seg ikke. Kolbotn var farlige på et par kontringer, men kom ikke til de helt store sjansene.

Endelig, i det 76. minutt fant Ida N Maren med en heading, og Maren åpnet målkontoen i sin andre kamp med å klinke ballen i mål. Det var utolig godt å få den scoringen, og sjelden har vi vært så glade for et mål. Kolbotn fortsatte å komme på noen farlige visitter, men vi holdt unna, og to minutter på overtid fastsatte Maren sluttresultatet til 2-0 med sin andre scoring for dagen.

Det ble en slitekamp, men vi vant til slutt helt fortjent. Det er en god erfaring å ta med seg, og honnør til Kolbotn som tydeligvis hadde gjort sin hjemmelekse godt. Neste kamp er på Valle 11. august kl. 18.30, og motstander da er Asker. Vi takker for støtten, og håper mange kommer og heier oss frem videre!