fredag 14. august 2009

11.08.09 VIF - Asker 2-1 (1-1)

Med vårkampen mot Asker friskt i minne, der vi overlegent vant sjansestatistikken, men allikevel slet med å vinne kampen, var vi klare for et nytt oppgjør. Denne gangen gikk kampen på Valle, og i finværet var det mange som hadde møtt opp for å støtte laget.

Kampen startet ganske bra fra vår side, vi hadde tempo i spillet vårt, og kom flere ganger rundt på kantene og fikk lagt inn foran mål. Noe manglende presisjon på den siste tredjedelen av banen gjorde at vi ikke klarte å ta ledelsen, selv om vi hadde nok muligheter. Etter hvert sank tempoet, og vi slapp Asker til et par farligheter.

Allikevel var det vi som tok ledelsen, fullt fortjent, selv om målet kom på den litt heldige måten. Vi hadde corner, og etter litt klabb og babb inne i Askers sekstenmeter, traff Askers klarering Anita i hodet, og hun "kontrollerte" ballen i mål.

Men, som vi også husker fra vårkampen, er Asker farlige på kontringer. Et balltap av oss, lang ball i bakrom, og Asker utlignet til 1-1 like før pause. De hadde ikke mange sjanser, men klarte å utnytte våre feil.

I andreomgang fortsatte vi å styre banespillet, og kom til en rekke sjanser. Men nok en gang var vi alt for lite effektive foran mål, og sleit med å få ballen i nettet. Men endelig kom ledermålet - Ida N. ble flott spilt i gjennom, og fightet ballen i mål. Så selv om ikke treneren fikk det med seg, tok vi ledelsen, og kunne kontrollere inn seieren.

Ut fra prestasjonene på banen, var seieren fullt fortjent, men vi har fremdeles mye å gå på. Det gjelder både bakover, hvor vi blir straffet for enkle feil, og ikke minst på effektiviteten foran mål. Allikevel tok vi nok en seier, og har nå stø kurs mot kvalik.

Lagoppstilling VIF:
Reidun C. Jensen - Silje Kronkvist, Hanne Mellingsæter, Anita Stokkeland, Susanne Johnsen - Ida Kristoffersen (Ida Nordby, 46.min), Aina Stensønes, Cecilie Berg-Hansen - Anna Fjeld (Hilde Horntvedt, 46.min), Karen Werner (Maren Vik Edvardsen, 73. min), Bente Velde (Maria Dahlstrøm, 46.min)

Nok en gang, takk til alle som kom for å heie på oss. Neste kamp er tirsdag 18.08 klokken 18.45 borte mot Røa 2.
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar