onsdag 19. august 2009

18.08.09 Røa 2 - VIF 0-1 (0-0)

Før kampen mot Røa, var vi forberedt på å møte en god motstander. Med spillepause i toppserien, regnet vi med å møte et bra Røa-lag.

Og det virket nesten som om vi hadde litt mye respekt for laget på motsatt side av banen. De første 10-15 minuttene virket vi redde for å ta vare på ballen, og det ble slått mye langt. i løpet av denne perioden hadde Røa et par store målsjanser, men heldigvis klarte de ikke å score.

Etter hvert senket vi skuldrene, og begynte å spille ball. Da kom også sjansene, og også vi hadde et par store muligheter i første omgang. Men, vi gikk til pause med 0-0.

Etter pausen fortsatte spillet å bølge litt frem og tilbake, med to jevne lag som skapte en del store sjanser. Blant annet hadde vi et par sjanser som (feilaktig?) ble avblåst for offside. Så, endelig, etter et mønsterangrep som endte med et flott innlegg fra Maren og Ida K som sikkert ekspederte ballen i nettet, var vi i ledelsen. Etter dette hadde vi ganske god kontroll, og ledelsen holdt helt inn.

Det ble som ventet et tøft oppgjør, men vi opprettholdt den gode statistikken, og står nå med 15 av 15 mulige seire. Det er veldig godt jobba, jenter!

Lagoppstilling VIF:
Reidun C. Jensen - Silje Kronkvist, Hanne Melingsæter, Nora Eie, Susanne Johnsen - Ida Nordby (Ida Kristoffersen, 55.min), Aina Stensønes, Cecilie Berg-Hansen -
Anna Fjeld (Hilde Hortvedt, 60.min), Karen Werner (Maren Vik Edvardsen, 46.min), Anita Stokkeland (Bente Velde, 60.min)

Neste kamp er allerede på torsdag 20.08 kl. 18.30 hjemme på Valle. Møt opp og støtt laget i kampen for opprykk!