fredag 28. august 2009

27.08.09 Borgen - VIF 3-4 (0-1)

Så var det klart for bortekamp mot Borgen. De spiller, som ett av få lag i vår avdeling, hjemmekampene sine på gress. Det var vi forberedt på, og siste trening før kampen gikk på gresset på Valle. Til tross for mye regn i det siste, var det ikke noe å utsette på banen, den var helt strøken.

Så til kampen. Dette var omtrent årsverste fra vår side. Vi skapte tidlig noen store sjanser, men spillet vårt satt ikke, og vi tapte så og si alle duellene. Borgen kriget og ga klar beskjed om at vi ikke kom til å få noe gratis. Allikevel klarte vi å få et mål før pause, og gikk til andre omgang med 1-0.

I garderoben ble vi enige om at vi ikke kunne fremstå på den måten, og alle måtte begynne å ta tak i kampen. Dermed gikk vi ut i et mye høyere tempo, og presset Borgen. Dette gjorde at vi doblet ledelsen etter kort tid, og mange tenkte nok at da var jobben gjort. Men Borgen ga seg ikke, og kom tilbake og både reduserte til 1-2 og utlignet til 2-2.

Anna, som kom fra Borgen i fjor, puttet på til 3-2. Men Borgen, som da hadde fått trua, klarte nok en gang å utligne, og det så ut til at vi skulle få vårt første poengtap for sesongen. Men Hanne ville det annerledes, og på en corner i siste spillerminutt steg hun til vers og stanget inn 4-3 ledelse.

Dermed slapp vi med skrekken, i en kamp der vi ikke hang sammen defensivt, tapte de fleste duellene og mistet ballen i farlige posisjoner. Det er allikevel en styrke å score fire mål og vinne kamper på slike dårlige dager!

Lagoppstilling VIF:
Reidun C. Jensen - Silje Kronkvist, Hanne Mellingsæter, Nora Eie, Susanne Johnsen (Anita Stokkeland, 70.min) - Ida Kristoffersen, Aina Stensønes (Marte Vik Edvardsen, 75.min), Cecilie Berg-Hansen - Anna Fjeld, Karen Werner (Siham Loulanti, 75. min), Bente Velde (Hilde Horntvedt, 75.min)


En stor takk til Klanen, som hadde leid buss og kom og støttet oss med bannere, heiarop og bluss! Dette setter vi stor pris på.

Neste kamp er allerede på lørdag klokken 15.00, hjemme mot formlaget Hafslund/Trosvik/Skjeberg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar