torsdag 24. september 2009

22.09.09 VIF - Fart 2 7-0 (3-0)

Det var helt tydelig at det var et revansjelystent Vålerenga-lag som gikk ut på banen i dag. Vi satte et stort trykk fra starten, og det var aldri tvil om hvor seieren skulle gå. Vi rullet opp det fine angrepet etter det andre, og etter bare 5 minutter sto det 1-0. Vi scoret ytterligere to fine mål til, men så sank tempoet mot slutten av omgangen. Allikevel var Fart aldri noen trussel, og vi gikk til pause med en komfortabel 3-0 ledelse.

Etter pause fortsatte vi omtrent på samme måte, med fine kombinasjoner og flotte mål. Marte, som har vært ute med skade i lang tid, viste virkelig at hun er på god vei til å finne tilbake til godformen, og serverte Anna det ene lekre gjennomspillet etter det andre. Og Anna takket og bukket, og ga seg ikke før hun hadde puttet fire mål.

Lagoppstilling VIF:
Reidun C. Jensen - Silje Kronkvist (Ida Kristoffersen, 80.min), Anita Stokkeland, Nora Eie (Marianne Løvberg, 55.min), Susanne Johnsen - Marte Vik Edvardsen (Ida Nordby, 83.min), Aina Stensønes, Cecilie Berg-Hansen - Anna Fjeld, Maren Vik Edvardsen, Bente Velde

Alt i alt en godt gjennomført kamp, og ikke minst godt å få tilbake selvtilliten etter kampen mot Kolbotn. Neste kamp, som er sesongens siste, går borte mot Lillehammer. Dette kan også bli en tøff kamp, Lillehammer kjemper om å kapre den siste kvalikplassen i vår pulje. Kampen spilles søndag 27.09.09 kl. 15.00 på Jorekstad match.