søndag 13. september 2009

08.09.09 VIF - Manglerud/Star2 6-2 (4-0)

Da var det klart for nok et oppgjør mot naborival Manglerud/Star 2. Da vi kom til Valle, klare til kamp, viste det seg at det hadde skjedd et bytte av bane som vi ikke hadde fått med oss. Kampen var satt opp på Valle gress 2, og for de som er kjent på Valle, vet de at det ikke akkurat er en strøken gressmatte. Etter iherdig innsats fra Cecilie, og masse godvilje fra Joakim, fikk vi tillatelse til å spille matchen i "bingen" i stedet. Så da lå alt til rette for at vi kunne prøve å ta vår 19. sier for sesongen.

Kampen startet strålende, og Siham satte vårt første mål etter bare 30 sekunder! Med dette viste hun hvilke intensjoner hun hadde for kampen, og den første scoringen ble etterfulgt av ytterlige to til. I tillegg scoret Aina på et lekkert langskudd, der hun så at keeperen var ute av posisjon, og bredsidet ballen i mål fra ca 35 meter. Vi gikk til pause med en komfortabel 4-0 ledelse.

Etter pause fortsatte vi å styre spillet selv om vi byttet 6 (!) spillere , og scoret to mål til av henholdsvis Bente og Karen. Det er en av styrkene til årets Vålerenga-lag, at vi har gode spillere på benken som kan komme inn og heve laget. Ved to anledninger glapp det for oss, og helt unødvendig slapp vi inn to mål.

Men det var aldri fare på ferde, og vi dro i land nok en seier. Takk til vårt trofaste publikum, som møtte opp på Valle og lagde stemning med bannere, sang, bengalske lys og ikke minst champagne for en tidlig feiring av seriegullet. Dere skal vite at vi setter stor pris på dere!