fredag 18. september 2009

16.09.09 Kolbotn 2 - VIF 4-1 (2-0)

Så kom det, da, det vi hadde håpet å unngå. Jeg snakker selvsagt om vårt første tap for sesongen. I og med at vi hadde endret målsetningen vår til å ikke avgi poeng i serien, var det klart at det ikke var helt etter planen. Allikevel får vi se på det som en nyttig erfaring å ta med oss inn mot kvaliken.

Kolbotn stilte et sterkt mannskap, noe som absolutt var ønskelig fra vår side. Men med forfall fra tre av midtstopperne våre, måtte vi improvisere og rokkere om på laget. Vi hadde blant annet et splitter nytt stopperpar i Marte og Silje fra start. I tillegg fikk Marit sin debut for damer A, en debut hun kom godt fra.

Så til kampen. Sett ut fra banespillet var kampen ganske jevnspilt, og således lyver resultatet en del. Men vi ble straffet for feil, og der Kolbotn var kalde og effektive i sine avslutninger, har vi fremdeles en del å gå på. En god Christine Colombo-Nilsen i Kolbotn-målet stoppet de sjansene vi hadde i førsteomgang. Flere av målene i mot kan nok skrives på "urutinerte midstoppere-kvoten", samtidig som vi ser at mot gode lag blir man hardt straffet når man mister ballen på vei fremover i banen.

I andre omgang satte vi et større press på Kolbotn, uten at vi kom til de store sjansene. Kolbotn fortsatte der de slapp, med å utnytte usikkerhet i vårt bakre ledd og å være veldig effektive. Anna pyntet på resultatet med en fin scoring i sluttminuttene.

Lagoppstilling VIF:
Reidun C. Jensen - Ida Kristoffersen, Silje Kronkvist, Marte Vik Edvardsen, Susanne Johnsen - Marit (Marianne Løvberg, 46. min), Aina Stensønes, Cecilie Berg-Hansen - Anna Fjeld, Siham Loulanti (Maren Vik Edvardsen, 30.min), Hilde Horntvedt (Karen Werner, 46.min)


Alt i alt en grei erfaring å ta med seg, og dette bør gi et godt utgangspunkt med seierslystne jenter før kampen mot Fart 2. Denne kampen blir sesongens siste hjemmekamp, og går tirsdag 22.09 kl. 18.45 på Valle. Møt opp og støtt jentene mot nok en seier, og feire seriegull og kvalik-plass!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar