tirsdag 9. februar 2010

VIF - Linderud/Grei 1-1

Lørdag var det klart for nok en treningskamp, denne gang mot ikke ukjente LGT. Som kjent er nabooppgjør alltid spennende, og selv om LGT tok steget opp i toppserien etter fjorårssesongen, var det ingen respekt å spore hos VIF-jentene.

På grunn av skader, sykdom og annet fravær stilte vi med en helt ny midtbanetreer, der kun Ida N spilte på kjent plass. Både Maren og Tone debuterte som midtbanespillere. Ikke så rart da at vi brukte litt tid på å finne formasjon, men det kom seg bra etter hvert, og innsatsen var det ingenting å si på. LGT hadde ballen mest de første minuttene, men uten å skape de store farlighetene. De fikk et mål på et gjennomspill, ellers bar hele førsteomgangen preg av få sjanser til begge lag.

Vi slet litt med å få det offensive spillet til å sitte, det ble en del gale valg og vi så lite til vårt vante oppspillsmønster i første omgang.

I andre omgang kom vi mer og mer inn i spillet, og produserte noen flere sjanser. Vi var gode i duellene, og til tider kriget vi LGT-jentene ut av stilen. I tillegg klarte vi å få til mer av spillet vårt, og bortsett fra et gjennomspill der Reidun reddet mesterlig, skapte nesten ikke LGT noen ting. Anna fikk en målsjanse, og den satte hun iskaldt mellom bena på keeper.

Alt i alt var kanskje 1-1 et rettferdig resultat, vi var helt på høyde med LGT, og ble absolutt ikke skremt av nivået.

PS: Undertegnede registrerte at LGT er midt i februar, og derfor hadde mange tunge bein. Vel ligger Valle noe lenger syd, men vi er altså på samme tidsakse, og befinner oss også i februar ;-)

Neste treningskamp er på Valle mot Konnerud på lørdag klokken 19.30. Kom og hei!

1 kommentar:

  1. Hadde vært fint om det ble lagt inn spillernummer foran navnene på spillerstall 2010. Litt lettere å vite hvem som er hvem da! :-)Spesielt for oss som fotograferer og kommenterer.

    SvarSlett