mandag 25. januar 2010

Treningskamper mot Røa og Asker

Etter en oppløftende seier mot Stabæk, ventet kanskje Norges beste damelag i ny treningskamp. Denne gangen var det Røa som sto på andre banehalvdel, og i motsetning til Stabæk, stilte de med et meget sterkt mannskap. Kampen gikk fredag på Valle.

Ikke uventet var det Røa som var det førende laget, men VIF-damene gjorde det ikke enkelt for dem og tro til med tøffe dueller. Tidvis turte vi også å holde litt mer på ballen, noe som er veldig viktig også mot gode lag. Det blir veldig slitsomt å bare løpe etter, og det er god læring i å hvile med ballen i laget når man har muligheten.

Vi så at vi har et stykke igjen til det nivået Røa har, men i motsetning til cup-kampen i fjor, der vi tapte 8-0, kom vi mye bedre fra denne kampen. Til slutt sto det 1-4, et resultat vi kan være relativt fornøyd med.

På grunn av en del skader, avsluttet vi kampen med en nykomponert bakre firer, som absolutt kunne gå av banen med hevet hode.

Søndag var det tid for nok en kamp, og denne gikk borte mot fjorårets divisjonskollega Asker. Til denne kampen stilte vi med hele 20 spillere, blant dem fire juniorer i tillegg til noen fra treningsgruppe 2, og samtlige fikk spilletid.

Vi startet kampen veldig bra, med mange bevegelser og høyt balltempo. Nok en gang på Føyka skapte vi mange målsjanser, men det ville seg ikke helt. Vi tok ledelsen både 1-0 og 2-1, men Asker kom tilbake og utlignet. Våre mål kom etter innlegg fra kanten i første omgang, og etter et frispark i andre omgang. Deres første mål kom etter at Reidun snappet et gjennomspill, men i følge dommeren var hun utenfor 16-meteren med ballen i hendene. Asker scoret på det påfølgende frisparket. Deres andre mål kom på den noe heldige måten, ved at vår keeper var uheldig og glapp ballen og spissen deres var våkent frempå og fikk pirket ballen i mål.

Alt i alt en grei gjennomkjøring, der vi fikk testet ut en rekke spillere, samt at en del fikk prøve seg på ukjente plasser. Det ble etter hvert store avstander i laget, uten at Asker klarte å utnytte det. Som så mange ganger før skapte vi nok av sjanser til at vi kunne vunnet denne kampen, uten at vi fikk god nok uttelling foran mål. Men, men, det er bare å fortsette å trene, det er tidlig i oppkjøringen ennå!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar