fredag 15. januar 2010

Seier i første treningskamp

Årets første treningskamp var borte mot Stabæk. Vel og merke et Stabæk uten landslagsspillere, men allikevel et lag med gode kvaliteter i alle ledd. Vi fikk en noe amputert oppkjøring mot denne kampen, med bare to fotballøkter i beina, men alle gledet seg til å komme i gang.

Vi fikk et tidlig mål i mot oss på straffe, som kom etter klabb og babb i feltet etter en corner. Da var det nok en del som tenkte at dette kom til å bli stygt, men slik gikk det ikke! Vi hevet spillet, og tok mer og mer over. Det var derfor helt fortjent at vi utlignet, og senere tok ledelsen både 1-2 og 1-3. Målscorere var Marte L., Siham og Anna.

Til tross for en del nye spillere og mange bytter, holdt vi bra balltempo og hadde mange fine kombinasjoner. Mot slutten slapp vi Stabæk litt mer inn i kampen, som regel på grunn av balltap på midten som førte til overganger. Men Stabæk klarte ikke å utnytte det, og årets første seier var i boks - fullt fortjent.

Vel overstått debut fra Kristin, Marte L., Tone (som dessverre måtte ut med en skikkelig "Donald-kul" i panna etter en duell), Hilde Å og Alise. Det er ingen tvil om at disse kommer til å styrke laget fremover.

Dette var moro, jenter, og enda mer moro er i vente med tanke på at det herfra bare skal gå en vei - oppover!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar