søndag 28. februar 2010

To nye seire

Jeg har vært litt treg med oppdateringene siden sist. Først vant vi oppskriftsmessig 5-1 over det nyopprykkede 2.-divisjonslaget Konnerud. I den kampen hadde vi full kontroll, men som i mange lignenede kamper der vi har overtaket, klarte vi ikke å holde trykket oppe. Allikevel var vi aldri truet, og gjennomførte en grei kamp.

I går fikk vi den første smaken på hva som venter oss kommende sesong, da vi møtte divisjonskollega Voss. På grunn av snøkaoset i hovedstaden, ble kampen spilt inne i M/S-hallen.

Voss kom kjørende med buss, og var nok noe preget av det. I hvert fall hadde vi full kontroll på oppgjøret. Vi startet litt famlende, og slet litt med å få spilt oss ut bakfra. Etter hvert fikk vi bedre tak på det, og overtok kampen fullstendig. Vi hadde flere gode kombinasjoner offensivt, og defensivt hadde vi full kontroll.

Kampen endte 3-0, og med tanke på at vi hadde 9 (!) spillere fra treningsgruppe 1 borte av forskjellige årsaker, var dette veldig betryggende. De som får sjansen viser seg frem og presterer på høyt nivå, selv på ukjente plasser.

Heretter vil kampreferatene bli lagt ut på vår hjemmeside, så blir det litt mer oversiktlig. Den finner du på: http://kxweb.no/portal/public/teamPage.do?teamId=5131&season=2010&sort=name

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar