søndag 11. oktober 2009

Jadaaaa! Seier i første kvalik-kamp!

11.10.09 VIF - Byåsen 2-0 (2-0)

Det var en spent, men god stemning i garderoben før kampen i dag. Vi visste at bare seier var godt nok, og etter "ordkrigen" på nett var det ekstra viktig å vise oss frem fra vår beste side.

Kampen startet litt nervøst, men etter kort tid begynte spillet å sette seg. Vi tok tidlig ledelsen etter scoring av Maren, og derfra og inn var det bare ett lag på banen. Vi doblet ledelsen med Anna, etter flott gjennomspill fra Aina. Det så ut som om Vålerenga ville mest, vi vant de fleste duellene og hadde størst tempo på ball.

De eneste gangene Byåsen var farlige, var på dødballer, men selv der skapte de ikke så store farligheter. Vi gikk til pause med en komfortabel 2-0 ledelse.

I pausen bestemte vi oss for å nullstille, og bare fortsette å male på. Vi skapte masse sjanser, men som tidligere i sesongen har vi et stykke å gå når det gjelder effektivitet. Byåsen ble trykket langt tilbake, og det var lite rom. Etter hvert falt tempoet noe, men vi hadde god kontroll. Byåsen var fremme på en farlig visitt, men de lange beina til Anita var gode å ha når hun reddet en ball på streken.

Alt i alt en velfortjent seier, og vi viste at vi er et godt fotballag. Fremdeles har vi en del å gå på, særlig når det gjelder effektivitet foran mål, og det å holde tempoet oppe i kamper vi styrer.

Med seieren i dag har vi ett bein i 1. divisjon, og neste helg tar vi turen til Vesterålen og Sortland for å spille den avgjørende kampen. Vi gleder oss!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar