mandag 19. oktober 2009

"Det er så lett!"

17.10.09 Sortland - VIF 0-4 (0-2)

Da er det klart, Vålerengas damer vil bli å finne i landets nest øverste divisjon neste år!

Som en av spillerne uttalte: "det er så lett!". Nå skal vi passe oss vel for å bli for kjepphøye og "hovmodige jenter fra Oslo", som vi ble omtalt som av Sortlandsavisa i forkant av den siste kvalikkampen. Men, etter å ha gjennomført sesongen med 21 av 22 mulige seire, ett tap, 92-23 i målforskjell, og deretter toppet det hele med seier og 6-0 i målforskjell i kvaliken må det være lov å være litt ovenpå!

Vi skal allikevel ikke glemme at bak de strålende resultatene ligger det både hardt arbeid, blod, svette og ikke minst masse glede. Vi har vært en super gjeng som har pushet hverandre til å yte vårt beste. Selv om det til tider har gått en kule varmt på treningene, er det godt miljø i gruppa, og trenerne har klart å hente frem potensialet i gjengen. Fremdeles har vi masse å jobbe med, men jeg er ikke i tvil om at denne gjengen har noe å gjøre i 1. divisjon!

Så, kort om kampen. Sortland møtte oss med en avisartikkel, der det sto at de skulle møte oss med blod, svette og harde taklinger. Og det var akkurat det de gjorde. Men selv om de kriget godt, var de ett hakk for små i denne kampen. Vi viste at vi ikke bare kan å spille god fotball, men vi evner også å krige. Nok en gang vant Marte "alle" dueller på midten, og når vi fikk fart på kula, hang ikke sortlandsjentene med.

Fire mål var ikke for mye, og nok en gang skapte vi masse sjanser. Sortland på sin side hadde bare et par halvsjanser, og det var aldri tvil om hvor seieren ville ende. Alt i alt en helt ok gjennomført match foran et stort publikum. Vi har spilt bedre kamper i år, men vi gjorde den jobben vi dro opp for å gjøre, og avsluttet det hele med en aldri så liten feiring.

Honnør til Sortland, som på kort tid har fått fram et spennende lag bestående av mange ungjenter med gode ferdigheter. Vi takker for et flott arrangement med en god ramme rundt kampen og mange tilskuere.

Til slutt, tusen takk til alle som har bidratt i år. En spesiell takk til de medlemmene av Klanen som trofast har stilt opp og skapt stemning og entusiasme gjennom sesongen.

Da tar vi noen velfortjente uker med ferie, før vi vender fokuset mot neste år og 1. divisjon!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar