onsdag 1. juli 2009

26.06.09 VIF - Skjetten 5-0 (3-0)



Så var det klart for andre møte mot Skjetten. Kampen ble aldri veldig spennende, med et klart overtak til VIF gjennom begge omgangene. Marte var tydeligvis i scoringsform, og stoppet ikke før hun hadde puttet tre baller bak keeperen til Skjetten. Første målet kom på et langskudd. Hennes andre kom etter et innlegg fra Cecilie. Deretter scoret Karen omgangens siste etter innlegg fra Flora.

Målet for andreomgang var å nullstille oss, og ikke slippe oss ned, slik vi har hatt en tendens til å gjøre. Dette må vi si at vi klarte. Vi holdt nullen, og scoret i tillegg to mål. Martes tredje for kvelden kom på en heading etter corner fra Cecilie. Det femte og siste målet kom også på en corner, Silje løp ballen i mål på bakre stolpe.

Alt i alt var det en overbevisende kamp av VIF-damene. Skjetten skapte svært lite, og seieren kunne også blitt enda større med litt større presisjon.

Lagoppstilling VIF:
Reidun C. Jensen - Silje Kronkvist, Hanne Mellingsæter, Nora, Ida Kristoffersen -
Marte Vik Edvardsen, Aina Stensønes, Cecilie Berg-Hansen -
Anna Fjeld, Karen Werner (Marianne Løvberg, 60. min) - Flora Etemi (Bente Velde, 45.min)

Vi takker alle som kom for å heie oss frem. Neste kamp, og den siste før vi tar en velfortjent sommerferie, er borte mot Team Strømmen 2. Kampen spilles søndag 05.07 klokken 1500 i LSK-hallen. Her burde det være alle muligheter for at Vålerenga-fansen vinner tribunekampen i erkerivalen Lillestrøms hule, så kom og hei!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar