søndag 5. juli 2009

05.07.09 Team Strømmen 2 - VIF 0-5 (0-3)

Da var det klart for siste kamp før ferien. Kampen gikk borte mot Team Strømmens andrelag, og som vanlig var det en viss spenning knyttet til hva slags lag de ville stille. Vi skulle, uansett motstand, gjøre det vi er gode på, slik at vi kunne ta sommerferie med en god følelse.

Kampen startet ikke så bra for vår del, og de første fem, ti minuttene var Team farlig frempå ved et par anledninger. En god redning av Reidun sørget for at vi slapp med skrekken. Etter hvert klarte vi å etablere spillet vårt, og Team slapp mindre og mindre til.

Som resultat av et sterkt press, produserte vi en rekke sjanser. Det var allikevel først på en dødball det løsnet. Cecilie slo en corner på bakre, og der dukket Nora opp og stanget ballen i mål. Og hun hadde ikke tenkt å gi seg med det. Ikke lenge etter var det reprise - Cecilie slo corner, Nora scoret. Veldig moro for en midstopper som ikke er bortskjemt med nettkjenninger, og ikke minst viktig for laget, som dermed fikk ro over spillet.

Etter dette hadde vi god kontroll på kampen, og slapp ikke Team til mange sjansene. De sjansene de fikk, kom gjerne som følge av feil hos oss. Marte, som for alvor har tenkt å være med i kampen om toppscorertittelen, scoret omgangens siste mål på et flott langskudd. Men Anna, som har tronet på toppen av lista hele året, har ikke tenkt å la Marte komme for nært. Hun vendte opp og klinket til med venstreslegga, nede til høyre for keeper. Ida N tegnet seg også på scoringslista med en følsom lobb, og fastsatte sluttresultatet til 0-5.

Det ble en overbevisende seier, og vi kan ta sommerferie på tabelltoppen. 12 seire av 12 mulige er strålende, jenter, og det er bare å glede seg til fortsettelsen! Riktig god sommer til alle sammen!

Lagoppstilling VIF:
Reidun C. Jensen - Silje Kronkvist(Susanne Johnsen, 55. min), Hanne Mellingsæter, Nora Eie(Marianne Løvberg, 45. min), Ida Kristoffersen -
Marte Vik Edvardsen (Ida Nordby, 46. min), Aina Stensønes, Cecilie Berg-Hansen -
Anna Fjeld (Hilde Horntvedt, 58. min), Karen Werner (Maren Vik Edvardsen, 60. min), Maria Dahlstrøm (Flora Etemi, 75. min)
.

1 kommentar:

  1. Absolutt flott jobbet! Sterkt med 12 av 12. Litt overraskende at det var så redusert innsats av Borgen i år, men dere er det klart beste laget. Fortsett slik!

    Litt skuffet over moderklubben, da. Men det tar seg vel opp.

    SvarSlett