mandag 22. juni 2009

18.06.09 Fart 2 - Vålerenga 0-3 (0-3)


Det ble en lang, men hyggelig busstur til Hamar og kampen mot Fart 2. Som alltid når vi møter andrelagene var det en viss spenning for hva slags lag de ville mønstre.

Kampen startet litt usikkert fra vår side. Fart var som ventet fysisk tøffe, og vi slet med å få tak i ballen. De første ti minuttene gikk ballen stort sett i lufta, og det var ikke mye fin fotball å spore.

Fart-spillerne var til tider en smule sene i tacklingene, og som et resultat av dette fikk vi et frispark etter 13 minutter som Marte ekspederte i mål etter et bra legg av Cecilie. Etter dette fikk vi mer ro over spillet, og de neste 20 minuttene styrte vi det meste som skjedde. Ballen gikk hurtig langs bakken, og Fart hang ikke med.

Anna viste at hun er tilbake på scoringssporet, og puttet to, det andre etter et flott angrep som tatt ut av læreboka. Her brukte vi mye av det vi har terpet på; vende spillet, overlap, innstart av motsatt kant på første stolpe og pang i mål!

Nok en gang falt kvaliteten på spillet i andre omgang. Vi fortsatte å styre spillet uten å skape det helt store, men vi holdt nullen og seieren var aldri truet.

Lagoppstilling VIF:
Reidun C. Jensen – Susanne Johnsen, Nora, Hanne Mellingsæter, Silje Kronkvist – Cecilie Berg-Hansen, Aina Stensønes (Ida Kristoffersen, 68. min), Marte Vik Edvardsen – Anita Stokkeland (Ida Nordby, 68. min), Siham Loulanti (Hilde Horntvedt,62. min), Anna Fjeld (Maria Dahlstrøm, 85. min)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar